Vetrinärbesök.

Idag har jag varit med Michaela och Cleopatra i husaby. Ett besök som tog många timmar.  Diagnosen blev stor hovböld. Så gipsad hov och återbesök nästa torsdag.
 
Det komiska är att det är samma skada som "min" ridskolehäst hade i somras. 

 
 
Hemma i mitt stall så har Baloo och Cirona fått snösulor så nu kan det snöridas.

En blå bumibjörn

Jag och jenny gjorde en riktigt rolig fotografering igår.  Jag frågade Jenny om jag inte fick fotografera henne i one piece och det fick jag. Denna fotograferinge är det roligaste jag gjort i år.
 
 
 
 
 
 

Kärleksapan

I fredags red jag fina Monkey. Allt känns verkligen bra. Han hade halsförlängaren på som visar vägen (men som sitter löst). Så jag har verkligen hans fulla uppmärksamhet. Det känns riktigt bra att kunna ha stöd på ytter tygeln i båda varven och verkligen kunna rida.
 
Vi fick rida öppna innanför spåret som förra gången. Men denna gången skulle vi göra en volt i mitten. Det var riktigt svårt att fortsätta öppnan efter volten och hitta linjen. Jag borde nog ha ridit rakt fram några steg och sen ställt istället för att behålla böjningen ifrån volten (det kom jag på nu).
 
Som sagt. Han är verkligen fin. Enkla saker som tempoväxlingar kan man verkligen rida riktigt bra. När jag red Monkey innan jul så tyckte han att framdelsvändingar var onödigt jobbigt. Det gick knappt vända honom i ena varvet för han blev sur. Men i fredags gjorde han vändingarna riktigt bra. I ena varvet flyttade han riktigt fort (utan att slarva). Jag var inte alls berädd på att han skulle svara så bra på mina hjälper.
 
 
 
Jag avslutar med att säga fin fin fin fina hästen.
 
 
 
Ja.. jag måste ta fler bilder